"Suntem aici pentru dumneavoastra"

Dr. Adriana Călăuz

Medicină Internă

Lista prețuri

Program de lucru:
Luni: 16:00 - 18:00 Marți: 16:00 - 18:00

D-na Dr. Adriana Călăuz, este medic specialist Medicină Internă, absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul U.M.F. Cluj-Napoca în anul 2010, pregătirea în rezidenţiat efectuând-o la Clinica Medicală I în centrul universitar Cluj Napoca. Din anul 2016 este medic rezident la a doua specialitate - Pneumologie, din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie " Leon Daniello", Cluj-Napoca. Pregătirea sa profesională a fost completată prin cursuri de ecografie generală, electrocardiografie (ECG) si numeroase participări la conferințe si congrese medicale.

În cadrul cabinetului de Medicină Internă oferim consultații de specialitate adulților peste 18 ani în vederea prevenirii, diagnosticului și tratamentului nechirurgical al afecțiunilor organelor interne - respiratorii, cardiace, renale, digestive, articulare sau de metabolism.

Medicul de medicină internă este medicul cu competența de a rezolva probleme de diagnostic complex și de a monitoriza boli cronice severe și condiții de polipatologie. Prin medicină internă se asigură pacienților servicii de prevenție a bolii și de promovare a sănătății.