"Suntem aici pentru dumneavoastra"

Dr. Adina Zugravu

medic specialist ORL

Orl

Lista prețuri

Program de lucru:
Vineri: 12:00 - 14:00
O.R.L. este specialitatea chirurgicală care se ocupă de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor nasului, gâtului și urechii.

Absolventă a Universității de Medicină si Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, am continuat ca rezidentă în Clinica O.R.L. CLuj Napoca, finalizând studiile cu examenul de specialitate în disciplina O.R.L.

Domeniile mele de interes cuprind atât patologia medicală a acestei specialități, cât și ramura chirurgicală a acesteia.

De-a lungul specializării în această ramură medicală, am dobândit diverse competențe: endoscopie nazală, laringiană, otică, putând practica și o serie de mici intervenții în cadrul cabinetului medical (extracție corp străin intranasal/ otic/ orofaringian, toaleta și aspirație auriculară, insuflații nazale, timpanogramă, audiogramă, interpretarea analizelor).

Pentru o continuă dezvoltare profesională am participat și particip la diverse cursuri, conferințe și congrese de specialitate, atât ca membru pasiv, cât și activ, având articole și postere pentru prezentare.
Ofer consultații și planuri terapeutice atât adulților, cât și copiilor, cu patologie în sfera O.R.L.